

2020 Delaware Trust Conference

Certificate of Completion/Attendance and Maintenance System

Provider Name: Delaware Financial Education Alliance Provider Address: P.O. Box 494, Dover, DE 19903 (302) 674-0202 Course Title: 2020 Delaware Trust Conference Attorney Name: Pennsylvania Supreme Court ID Number: ____ I certify that I attended the sessions indicated below -Attorney Signature 2020 Delaware Trust Conference Sessions Hours Farned Monday, 10/19/20 9:00 a.m. - 10:00 a.m. - 60 minutes - 1.0 hour Panel - Group Live: A Delaware Update: Legislation, Cases, and Trends Monday, 10/19/20 10:10 a.m. - 11:10 a.m. - 60 minutes - 1.0 hour Speaker - Group Live: Trust Ethics - Ethical Issues in Planning for the Modern Family Monday, 10/19/20 11:20 a.m. - 12:20 p.m. - 60 minutes - 1.0 hour Panel - Group Live: Perspectives from In-House Trust Counsel Monday, 10/19/20 2:00 p.m. - 3:00 p.m. - 60 minutes - 1.0 hour Speaker - Group Live: Trust Ethics - Ethical Leadership Monday, 10/19/20 Interactive Split Sessions - Group Live - 3:10 p.m. - 4:10 p.m. - 60 minutes - 1.0 hour ☐ Onshore v. Offshore APT ☐ Community Property ☐ Litigation Risks Brewing in Your Jurisdiction Monday, 10/19/20 4:20 p.m. - 5:50 p.m. - 90 minutes - 1.5 hours Speaker - Group Live: The Life Changing Magic of Grantor Trusts Tuesday, 10/20/20 9:00 a.m. - 10:30 a.m. - 90 minutes - 1.5 hours Speaker - Group Live: The Past Year's Most Significant Fiduciary Cases Tuesday, 10/20/20 10:40 a.m. - 12:10 p.m. - 90 minutes - 1.5 hours Speaker - Group Live: Wealth Planning for a Brave New World Tuesday, 10/20/20 Concurrent Sessions - Group Live 2:00 p.m. - 3:30 p.m. - 90 minutes - 1.5 hours Discretionary Distributions ☐ International Planning – Case Studies ☐ Administering Trusts with Special Assets Tuesday, 10/20/20 3:40 p.m. - 4:40 p.m. - 60 minutes - 1.0 hour Panel Discussion - Group Live: International Assets and Beneficiaries Tuesday, 10/20/20 4:40 p.m. - 5:40 p.m. - 60 minutes - 1.0 hour Speaker - Group Live: Demystifying Distributable Net Income On Demand - 90 minutes - 1.5 hours Panel Discussion - Group Live: Flexible Trust Laws On Demand - 90 minutes - 1.5 hours Panel Discussion - Group Live: Designated Representatives **Total Hours Earned** I certify that the attendee named above attended the activity sessions indicated and based upon actual records of attendance, should be credited with: a total of _____ hours, including: _ Enhanced Ethics credits.

Attendance Fee Calculation: Pennsylvania grants one (1) CLE credit for each 60 minutes of attendance at an approved course. A \$1.50 per credit hour fee is required for each credit reported and any additional half hour increment.

Renee Rau - Delaware Bankers Association

Attendance has been verified at sessions

bearing official stamp and has been acknowledged by: